Op maandag 17 september start aannemer ADAMS nv met de weg- en rioleringswerken in Zwanenberg & Bergense Steenweg (gedeelte tussen Koestraat en Cardijnlaan). De uitvoeringstermijn bedraagt 80 werkdagen.

Om de bereikbaarheid van de woningen zo optimaal mogelijk te houden en de veiligheid te garanderen is het noodzakelijk om gedurende de werkzaamheden de volgende verkeers-en veiligheidsmaatregelen te nemen:

Opheffen éénrichtingsverkeer te AlbertstraatOpheffen éénrichtingsverkeer te Zwanenberg (gedeelte tussen Molenstraat en Albertstraat)Afsluiten ingang gemeenteschool, kinderopvang en bibliotheek in Zwanenberg: de ingang via het park zal dan fungeren als enige ingang voor bibliotheek en kinderopvang. De enige ingang voor de gemeenteschool is langs de Albertstraat.

De werken starten op het kruispunt Molenstraat-Zwanenberg en hiervoor is het noodzakelijk om het kruispunt voor het doorgaande verkeer volledig af te sluiten vanaf maandag 17 september 2018 en dit gedurende een 4-tal weken. Tijdens deze periode zal een gepaste omleiding voorzien worden.